Nämen........

........oj, vad tiden springer iväg, alltså.
Har visst inte varit inne här på två veckor nästan.
Usch då. Det beror på flera saker, dels att tiden går så fort faktiskt.
Men även för att jag har fullt upp, det är mycket som händer just nu. Men även pga av lite bloggtorka faktiskt.
Men egentligen är det nog tidsbrist som gör att jag har bloggtorka, för jag tycker att jag inte har något att skriva om men eftersom det är fullt upp här så har jag ju det när jag tänker efter.
Vad har de här två veckorna innehållt då?
Ja, G kom ju iväg till Uganda, han har det toppen och allt går bra. Kommer hem på fredag.
Och jag har förutom det vardagliga som läxor, hushållsarbete osv som ju tar lite längre tid när man är själv, (även om killarna är skitduktiga på att hjälpa till), hunnit med en begravning :(, ett flertal strandpromenade med N, ett avskedsmingel på jobbet, lördagsmys o middag hos E, lunch/shoppingdate på stan med vänner, fikadate m gamla jobbarkompisar, en kväll med lite bubbel men en annan vän, en kväll på Harry's mm, mm
Och faktiskt hunnit jobba flera nätter också :D. 
Och inatt jobbar jag sista natten på A, sen är det slut. På fredag tar Attendo över. Och i morgon ska jag till det nya för lite utkvittering av nycklar, schema för Maj månad, osv. och på söndag jobbar jag första natten där. Ska bli spännande.
På tal om fullt upp!!!Födelsedagar!!!!
På torsdag börjar det....då fyller E 22 år. Underbara, älskade dotter <3, på måndag är det lilla mammsens tur, då blir hon 67. Kan inte fira henne då eftersom hon och T är i Kina men kommer snart hem ju. Så på tisdag är det N tur, världens bästa N fyller 12, min lilleman <3 är inte så liten längre. Till slut, nästa torsdag är det svärmor som fyller 72. 

Men snälla nån, höll ju på att glömma vågen. Det är ju tisdag och det går sakta men säkert nedåt. 
- 0,6 = 29,6 kg. 
Som sagt det går inte fort men det går åt rätt håll :D

Ha det gott!
Kram



 

Nej.........

......jag har inte övergett min blogg ;-)
Däremot har jag lite datorkrångel, eller rättare sagt nätverkskrångel.
Har ju äntligen fått färdigt i det som blir mitt pysselrum/kontor. Det blev så fint så.
Nytt golv, ekfärgad laminatgolv. Helt vita, släta väggar. Sängen med ett vitt överkast och fullt med kuddar i Marakesh-stil. Vitt sängbord, vit matta. Ska till Ikea och köpa en vit typ bokhylla. Ja mycket vitt blir det. Jag som annars älskar färg, men just i detta rummet kände jag för vitt. Men.........det trådlösa nätverket fungerar inte som det ska, så jag kan inte sitta där inne med datorn just nu. Så jag får sitta vid ett provisoriskt "data"bord inne på G:s kontor där det finns en nätverkskabel. Ja, ja det löser sig så småningom.
Ja, det har varit full rulle här nu i en vecka. Möblera och fixa det sista då i "mitt" rum, mammas T som fyllde 70 och hade öppet hus, så dels var vi ju där och festade men jag hjälpte ju så klart till också, bakade bröd och gjorde ostpajer mm mm. Pappas B som också fyllt år och skulle uppvaktas. Och så den stora vårstädningen här hemma. Och här har städats kan jag lova, från golv till tak, i alla rum. Men nu är här rent och fin överallt. Och vår ;-)



Inatt åker G till Uganda, så jä...la spännande. Får väl hjälpa honom lite med packning osv idag. Jag är ju faktiskt ledig, ska bara  till tandläkaren med N en sväng. 


Veckans vikt då?
Ja, jag vägde mej i Tisdags som jag brukar.
-0,7 så det betyder -29kg det whiooooooooooo

Ha det gott.
Kram


Orka...............

Lite mycket nu, mycket i huvudet, tankar som far.
Jobbet, barnen, sover dåligt, etc etc
En liten "down-period" helt enkelt.
Man får ha det ibland. 
Har ingen lust att blogga heller.
Blir ingen vikt heller denna veckan.
Det är dags att börja väga varannan vecka nu, så det blir nästa tisdag.
Kanske vi "hörs" här innan dess.
Hoppas det.
Ha det gott!
Kram




Vikt, tävling och allt där emellan!

Jaha, börjar med att tala om att jag är med och tävlar, inne hos imsavimsas


Ett tillskott som heter AgeLOC Vitality. Gå in till imsavimsa och läs mer vettja.



Nu är det sista dagen på långledigheten. Denna gången har det gått ovanligt fort men det beror nog på att det har varit fullt upp. G+killarna har ju haft sportlov så de har varit hemma hela veckan, jag hade ju tjejträff i onsdags, vi hade middagsbjudning i fredags, båda killarna har haft nattgäster i helgen. Eller rättare sagt de har LANAT, som det ju heter. Igår var jag på GeKås med E och idag ska jag äta lunch hos en vän.
Har inte hunnit med gymet på hela veckan, rättning............på flera veckor..........rättning............inte prioriterat. Tappat lusten helt enkelt. Det får vara så ett tag, kanke hittar jag den igen. Lusten alltså. det viktigaste är ju att jag rör på mej. och det gör jag ju. Förutom att gå på bandet då och då( eller joggar) så är jag ju ute på prommisar 5-7 dagar i veckan. 45-55 min vaje gång, plus att det även blir kortare promenader lite då och då, också.

Så var det dagens vikt då.
Ja, sakta men säkert kryper det nedåt. Denna veckan var det -0.7, dvs 28.1 kg. 


Ha det gott.
Kram


RSS 2.0